lunes, 6 de abril de 2020

OCI EN CASA

OCI

També és molt important que dediqueu temps a l'oci.
A continuació vos passe una presentació realitzada pel "Grupo Vid".  El document ofereix entreteniment virtual per passar la quarantena.

Sols heu d'entrar en el següent enllaç i descarregar-vos el pdf.  Trobareu música per a descarregar, llibres, pel.lícules,...

L'OCI SEGUEIX EN CASA




EL CIRCO DEL SOL

Huí a les 20:00, en la pàgina web que posem a continuació, el circo del sol, realitzarà un espectacle en obert, per a tots/es els que estem en casa.

https://www.cirquedusoleil.com/cirqueconnect





ENIGMES PER AL CONFINAMENT

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Altea han preparat 30 enigmes per a posar a prova les vostres habilitats mentals des de casa aquests dies de confinament i a més, podeu fer-ho sols o amb família!!!
De dilluns a divendres posaran una publicació al seu Instagram @joventutaltea a les 15:00 h amb l'enigma del dia i a les 12:00 h. de l'endemà anunciaran la resposta correcta!!!
Hi ha premi al guanyador/a!!!



PER AL CONFINAMENT FES LES TEUES PROPOSTES/RECOMANACIONS

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Altea proposen que envieu les vostres recomanacions i propostes de receptes, cançons, pel.lícules, llibres o manualitats,...i ho compartiran pel seu instagram.
Has d'enviar-ho a joventut@altea.es i ells ho publicaran.
Si donem idees per realitzar activitats en les hores d'oci, tot serà més fàcil!!!!




No hay comentarios: