domingo, 10 de mayo de 2020

ESTUDIANTS DE BATXILLERAT

Sessions en línia sobre els graus de la Universitat Politècnica de València

La Universitat Politècnica de València (UPV) trasllada les seues Jornades de Portes Obertes (JPO) a Internet a fi de donar a conèixer els seus graus i posar en contacte el professorat universitari amb el futur alumnat interessat a estudiar a la UPV.

S'han organitzat sis sessions diferents, una per cada branca del coneixement en què s'agrupen els graus de la UPV. Les sessions tenen lloc al maig, a través de la plataforma Zoom. El calendari és el següent:
En cada enllaç es poden conèixer els graus que s'exposaran en cada sessió i registrar-se directament.
Les sessions duren una hora, aproximadament. Durant la primera mitja hora, les professores i professors universitaris expliquen en què consisteixen els graus i, a continuació, s'obri un torn de preguntes entre les persones assistents.

A més, a les sessions també assistirà una persona representant del Servei d'Alumnat de la UPV per aclarir tots aquells dubtes sobre les proves d'accés a la universitat (PAU), les dates de preinscripció i matrícula, etc., ja que hi ha canvis significatius pel que fa al curs anterior.

La UPV posa a disposició del futur alumnat els seus recursos i serveis: graus i dobles graus, grups d'alt rendiment acadèmic (ARA), aprenentatge d'idiomes, Generació Espontània, cursos MOOC d'anivellament, beques i ajudes, préstecs de portàtils...

ALUMNAT 2n BATXILLERAT
Convocatòria Beques d'Excel·lència 2020

Des del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, adscrit a la Universitat de València, ofereixen 4 Beques a l'Excel·lència Acadèmica 2020 dirigides a xics i xiques que començaran els seus estudis universitaris i que tenen un bon expedient acadèmic. La beca cobreix la totalitat de les despeses que suposa l'estudi universitari: matrícula, allotjament, manutenció, ajuda
per a llibres i desplaçament.
En el següent enllaç vos passem la convocatória Beques 2020.




21/04/2020
ALUMNES DE 2n BATXILLERAT

Des de Universia hi han publicat una Guia Preuniversia Digital.  Aquesta t'ajudarà amb tot els que necessites saber per anar dirigint els teus pròxims passos: què estudiar, què s'ha de tenir en compte a l'hora d'elegir la universitat, recerca de treball,...

Punxa en la imatge per accedir a la guia:





20/04/2020
ALUMNES DE 2n BATXILLERAT

👉"MIRA, TE CUENTO"
El consultori preuniversitari.

Aquesta iniciativa està dirigida a estudiants preuniversitaris on titulats conten la seua experiència universitària a través d'un #webinar en directe.  
En el següent enllaç apareix més informació del projecte, com funciona i pròximes webinars.
Tan sols has de registrar-te i seguir les instruccions.  

ELEGEIX AMB CRITERI EL TEU FUTUR!!!!

Clic en la imatge






17/04/2020
ALUMNES DE 2n BATXILLERAT

Ens pareix una iniciativa súper interessant per a l'alumnat de 2n Batxillerat!!!!

Un grup d'estudiants universitaris de totes les Comunitats Autònomes d'Espanya s'han unit per ajudar-vos a preparar la selectivitat. Organitzen activitats col·laboratives, sessions de dubtes, bancs d'anotacions,...

En el següent enllaç vos passem la pàgina web on està tota la informació.

"Solo tú, pero no tú solo"
També tenen un compte d'Instagram @yoteayudoconlasele




8/04/2020
ACTIVITATS PER A ESTUDIANTS DE BATXILLERAT

La web https://pdc.umh.es/encasa/ ofereix multitud d’activitats que han desenvolupat en la Universitat Miguel Hernández (UMH) per a fer més fàcil el confinament en casa. Jocs matemàtics, passatemps científics i molts més recursos per a passar-ho bé. 

En concret “Aventura UMH” és un interactiu dirigit als estudiants de batxillerat en el que, mentre es resol un crim, es recorren els diferents graus que ofereix la UMH. 




I l’apartat “Saludables en casa” contempla una sèrie de recomanacions, recursos i activitats sobre l’alimentació, l'activitat física i mental. 



Si necessites més informació sobre les Facultats i els Graus de la UMH així com altres dades d’accés, clic ací.

No hay comentarios: